Centrul de Dezvoltare Socială T&CO derulează proiectul „ASCED – ANGAJARE SUSTENABILĂ ȘI COMPETITIVITATE PENTRU STUDENȚII DIN DOMENIUL ECONOMIC ȘI DREPT”.

Workshop-ul „Tranziția de la educație la ocuprea unui loc de muncă” se va desfășura în perioada 27-28 iunie 2022, la Pensiunea POPASUL DOMNESC (Gura-Humorului, județul Suceava).

La acest workshop vor participa reprezentanți ai studenților/absolvenților specializărilor menționate, alături de angajatori, instituții publice relevante, organizații neguvernamentale și furnizori de formare.

Centrul de Dezvoltare Socială, prin acest proiect, sprijină identificarea de actori-cheie care să formeze parteneriate relevante pentru susținerea inserției sustenabile pe piața muncii.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea șanselor de găsi un loc de muncă pentru un număr de 211 studenți din cadrul facultătilor de Drept, Economie și Științe Politice din regiunea Nord-Est, prin stagii de practică și consultanță specifică pentru carieră.

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, în parteneriat cu Fundația Alături de Voi România, implementează, în perioada 24 septembrie 2020 – 23 septembrie 2022, proiectul ASCED – ANGAJARE SUSTENABILĂ ȘI COMPETITIVITATE PENTRU STUDENȚII DIN DOMENIUL ECONOMIC ȘI DREPT, co-finanțat prin Programul Operațional Sectorial Capital Uman 2014 – 2020 / 626/6/13/130352.