A răspuns întrebărilor doamna subinspector de poliție penitenciară Dumitrașcă Georgeta, din cadrul Penitenciarului Iaşi.

Întâlnirea care a avut loc pe 4 noiembrie 2020, orele 13, ONLINE, cu participarea studenţilor Facultăţii de Drept, Universitatea ”Petre Andrei” din Iaşi, este inclusă în activitatea Centrului Integrat pentru Parteneriate Inovative în Ocupare (CIPIO), proiect ASCED – ANGAJARE SUSTENABILĂ ȘI COMPETITIVITATE PENTRU STUDENȚII DIN DOMENIUL ECONOMIC ȘI DREPT, SMIS 2014+:130352 Nr. POCU /626/6/13/130352, Proiect co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, beneficiar Centrul de Dezvoltare Sociala în parteneriat cu Fundaţia Alături de Voi România.

Discuţia a fost interactivă, studenţii specializării DREPT au formulat întrebări de interes pentru viitoarea lor carieră, oportunităţile oferite şi condiţiile pe care aceştia trebuie să le indeplinească. Au fost formulate răspunsuri elaborate, recomandări punctuale, site-uri de unde viitorii absolvenţi se pot informa corect.